تقسیم‌بندی دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی غیر دولتی و غیر انتفاعی در قالب ۹ منطقه

به گزارش عیارآنلاین، مسعود کریملو عصر امروز در نخستین نشست منطقه‌ای معاونان فرهنگی منطقه ۳ کشور با تشریح مراحل تاسیس موسسه آموزش عالی غیرانتفاعی روزبه اظهار داشت: این موسسه با کسب مجوز از شورای گسترش آموزش عالی وزارت علوم، تحقیقات و فن‌آوری در سال ۸۶ فعالیت خود را آغاز کرده است.

وی اضافه کرد: موسسه آموزش عالی غیر انتفاعی روزبه زنجان از همان سال تاسیس فعالیت آموزشی خود را با پذیرش دانشجو در رشته‌های مهندسی و فنی کرده است.

رئیس مؤسسه آموزش عالی روزبه زنجان با اشاره به گذشت هفت سال از تاسیس موسسه آموزش عالی روزبه تصریح کرد: طی این سال‌ها مقطع رشته‌هایی فنی و مهندسی، علوم انسانی و هنر با اخذ مجوز، اقدام پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد کرده است

وی زیربنای ساختمان موسسه آموزش عالی روزبه را ۱۳ هزار ۲۰۰ متر مربع اعلام کرد و گفت: اقدامات مربوط به احداث این ساختمان از چهار سال پیش آغاز شده است.

کریملو لحاظ کردن فضای مورد نیاز برای یک محیط آموزشی را از نکاتی دانست که در احداث ساختمان موسسه آموزش عالی روزبه مد نظر قرار گرفته است.

* اشتغال به تحصیل بیش از ۲ هزار دانشجو در مؤسسه آموزش عالی روزبه زنجان

وی از اشتغال به تحصیل بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ دانشجو در موسسه آموزش عالی روزبه زنجان خبر داد و گفت: این موسسه بیش از ۵ هزار فارغ‌التحصیل هم داشته است.

رئیس موسسه آموزش عالی روزبه زنجان با تاکید بر اهمیت مباحث فرهنگی در این موسسه ادامه داد: فراهم کردن زمینه برای حضور و فعالیت آزاد دانشجو در دانشگاه از اولویت‌های این دانشگاه است.

وی با تشریح برنامه‌های فرهنگی موسسه آموزش عالی روزبه زنجان گفت: جشنواره عکس دانشجویی با موضوع قرآن از جمله این اقدامات است که بسیار هم مورد توجه قرار گرفته است.

کریملو با تأکید بر پیگیری اهداف تاسیس موسسه آموزش عالی روزبه افزود: فراهم کردن زمینه ارتقای سطح تحصیلات در محل سکونت برای همه اقشار از جمله جوانان از جمله این اهداف است.

وی از همکاری ۴۴ عضو هیئت علمی تمام وقت و پاره وقت با موسسه آموزش عالی روزبه زنجان خبر داد و ابراز داشت: بیش از ۳۰۰ مدرس مدعو که اغلب بومی هستند، با این دانشگاه همکاری می‌کنند.

رئیس مؤسسه آموزش عالی روزبه زنجان با یادآوری فعالیت‌های فرهنگی دانشگاه روزبه زنجان اضافه کرد: ۸۰ درصد فرصت حضور دانشجو در محیط دانشگاهی صرف فعالیت آموزشی و۲۰ درصد باقیمانده به فعالیت‌های فرهنگی و فوق برنامه اختصاص می‌یابد.

وی با اشاره به استقبال دانشجویان از برنامه‌های فرهنگی از جمله آئین‌های ملی تاکید کرد: دانشگاه ضمن توجه به برگزاری مراسم و آئین‌های مذهبی، اجرای برنامه‌های فرهنگی و جشن‌های ملی، اردوها و بازدیدهای علمی فرهنگی و فوق برنامه، فعالیت‌ها و المپیادهای ورزشی، فعالیت‌های زیست محیطی و … هم توجه دارد.

* مسائل و مشکلات فرهنگی دانشگاه‌ها بدون توجه به دیدگاه‌های سیاسی پیگیری می‌شوند

همچنین مسئول دبیرخانه مرکزی امور فرهنگی مناطق و دبیر شورای ارزشیابی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی هم در این نشست با اشاره به تقسیم‌بندی انجام شده برای دانشگاه‌ها و موسسات غیر انتفاعی گفت: این موسسات به ۹ منطقه تقسیم بندی شده‌اند که موسسه آموزش عالی روزبه زنجان مسئولیت دبیرخانه منطقه ۳ آن را پذیرفته است.

محمدرضا ضمیری با تأکید بر توجه به مسائل فرهنگی دانشگاه‌ها ادامه داد: مسائل و مشکلات فرهنگی دانشگاه‌ها بدون توجه به دیدگاه‌های سیاسی پیگیری می‌شوند.

وی باز بودن فضا برای بروز خلاقیت‌ها در عرصه فرهنگ را از جمله لازمه‌های پویایی فرهنگ دانست و گفت: پرداختن به این مهم مانع تکرار اقدامات کلیشه‌ای در حوزه فرهنگ می‌شود.

مسئول دبیرخانه مرکزی امور فرهنگی مناطق و دبیر شورای ارزشیابی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی جذب دانشجو برای فعالیت‌ها فرهنگی را نیازمند توجه به نیازهای متناسب با محیط دانشجویی عنوان کرد و افزود: فراهم کردن زمینه برای برگزاری کرسی‌های آزاد اندیشی در یک فضای سالم با هدف بحث و نقد و همچنین شنیدن حرف‌ها از دیگر برنامه‌های موسسات و دانشگاه‌ها غیر دولتی و غیر انتفاعی است.

* راه‌اندازی ۹ دبیرخانه دانشگاه‌ها و مؤسسات غیرانتفاعی و غیردولتی تا پایان شهریورماه

در ادامه نشست مسئول دبیرخانه مرکزی امور مناطق و امور فرهنگی حوزه دانشگاه‌ها و موسسات غیر انتفاعی و غیر دولتی با بیان اینکه هفت دبیرخانه از مجموع ۹ دبیرخانه تقسیم‌بندی شده طی چند وقت اخیر راه‌اندازی شده است، گفت: دو دبیرخانه باقیمانده تا پایان شهریور ماه راه‌اندازی می‌شود.

پریسا فرهیدپور با تشریح نحوه منطقه‌بندی انجام شده برای دانشگاه‌ها و موسسات غیر دولتی و غیر انتفاعی گفت: موسسه آموزش عالی روزبه زنجان به دبیری منطقه ۳ که شامل ۳۰ دانشگاه است، انتخاب شده است.

وی، تشکیل کارگروه‌هایی برای بررسی مشکلات موجود در عرصه فرهنگی را از اهداف منطقه‌بندی دانشگاه‌ها و موسسات غیر انتفاعی برشمرد و تاکید کرد: انتصابات انجام شده برای دبیرخانه تا پایان سال ۹۴ اعتبار دارد و این دبیرخانه‌ها در سال ۹۵ باید انتخابات برگزار کنند.

مسئول دبیرخانه مرکزی امور مناطق و امور فرهنگی حوزه دانشگاه‌ها و موسسات غیر انتفاعی و غیر دولتی بر لزوم تدوین آئین‌نامه برای نحوه فعالیت دبیرخانه مناطق ۹گانه دانشگاه‌ها و موسسات غیر انتفاعی و غیر دولتی تاکید کرد و ابراز داشت: برگزاری کارگاه‌های آموزشی هم در دستور کار دبیرخانه قرار گرفته است.

منبع: فارس

The post تقسیم‌بندی دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی غیر دولتی و غیر انتفاعی در قالب ۹ منطقه appeared first on عیارآنلاین.

عضویت در خبرنامه