۱۳ دانشگاه همچنان بلاتکلیفند

به گزارش عیارآنلاین، بالاخره جلسه کمیته انتخاب روسای دانشگاه‌ها برگزار شد و در نتیجه آن ریاست دو دانشگاه بزرگ و مطرح کشور یعنی دانشگاه تهران و دانشگاه تربیت مدرس به همراه ۱۹ دانشگاه دیگر به سامان رسیدند اما با این وجود همچنان ۱۳ دانشگاه کشور با سرپرست اداره می‌شوند و این درحالی است که بجز ۳  دانشگاه که سرپرستان آنها در شش ماه اخیر منصوب شده‌اند، مهلت شش ماهه برای سرپرستی ۱۰ دانشگاه دیگر مدت‌هاست که به پایان رسیده است.

محمود مهرمحمدی از مهرماه ۹۲ تاکنون سرپرست دانشگاه فرهنگیان است

شاید قدیمی‌ترین حکم سرپرستی برای محمود مهرمحمدی، سرپرست دانشگاه فرهنگیان باشد که از ۲۴ شهریورماه ۹۲ تاکنون همچنان به عنوان سرپرست مشغول به فعالیت است و در حالیکه همگان منتظر تعیین تکلیف وی، در کنار انتخاب روسای دانشگاه‌های بزرگ بودند اما خبری از این انتخاب نیست. بر اساس اساسنامه دانشگاه فرهنگیان، رئیس این دانشگاه به پیشنهاد وزیر آموزش و پرورش و تائید وزیر علوم انتخاب و پس از تائید صلاحیت در شورای عالی انقلاب فرهنگی، با حکم وزیر آموزش و پرورش منصوب می‌شود.

در حالیکه سال گذشته در چند نوبت قرار بود تکلیف رئیس این دانشگاه در جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی مشخص شود، اما به گفته دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی عنوان کرده بود که بحث رای گیری و انتخاب رئیس دانشگاه فرهنگیان به درخواست وزیر آموزش‌وپرورش چند جلسه به تعویق افتاده است. حالا این تعویق‌ها کاری کرده است که ۲۱ ماه انتخاب رئیس دانشگاه را عقب انداخته و معلوم نیست مهرمحمدی با وجود مخالفت‌هایی که با ریاست وی می‌شود بالاخره رئیس خواهد شد یا نه؟

* دانشگاه پیام نور و علمی و کاربردی هم با سرپرست اداره می‌شوند

جدا از دانشگاه فرهنگیان که با وجود تاکیدات رهبر معظم انقلاب مبنی بر اهمیت جایگاه این دانشگاه، مدتهاست بلاتکلیف باقی‌مانده است اما ۵ دانشگاه دیگر از جمله دانشگاه خوارزمی، دانشگاه تحصیلات تکمیلی زنجان، دانشگاه مراغه، دانشگاه بجنورد و دانشگاه شهید چمران اهواز از سال ۹۲ تاکنون با سرپرست اداره می‌شوند.

در حالیکه حداکثر مدت قانونی برای اداره یک دانشگاه با سرپرست حداکثر شش ماه است اما این دانشگاه بیش از ۱۵ ماه است که با سرپرست اداره می‌شوند. البته دانشگاه‌های دیگری هم هستند که بیش از شش ماه است که با سرپرست اداره می‌شوند؛ از جمله دانشگاه‌های آموزش عالی لامرد، پیام نور و اصفهان در زمره این دسته هستند که مدت سرپرستی قانونی آنها به پایان رسیده اما همچنان با سرپرست اداره می‌شوند.

چند دانشگاه دیگر هم هستند که البته هنوز مهلت شش ماهه آنها به سر نیامده اما به دلیل اهمیت دانشگاه ضروری است تا هرچه سریعتر تکلیف روسای آنها مشخص شود. دانشگاه جامع علمی و کاربردی در کنار دانشگاه اراک، دانشگاه صنعتی سهند و دانشگاه صنعتی قم، چهار دانشگاهی هستند که سرپرستان آنها به تازگی معرفی شدند و هنوز مهلت قانونی آنها تمام نشده اما هنوز مشخص نیست چرا دانشگاه بزرگی مانند دانشگاه جامع علمی و کاربردی که شعب بسیار و تعداد بالایی دانشجو دارد باید مدت‌ها بدون رئیس بماند. کما اینکه پیش از انتصاب اخباری در دی ماه سال گذشته به سرپرستی این دانشگاه، مسعود شفیعی رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای به صورت همزمان سرپرست این دانشگاه بود.

علاوه بر اینها دانشگاه پیام نور هم که به عنوان یک دانشگاه بزرگ در کشور مطرح است، از دی ماه پارسال تاکنون با سرپرست اداره می‌شود و مشخص نیست چرا تکلیف رئیس این دانشگاه هم به سرعت مشخص نمی‌شود.

دانشگاه علوم اقتصادی هم با سرپرست اداره می‌شد که ناگهان با تصمیم شورای اداری کشور در دانشگاه خوارزمی ادغام شد. دانشگاه خوارزمی هم اگرچه دانشگاه بزرگ و معروفی است اما این دانشگاه هم از دی ماه ۹۲ تاکنون با سرپرست اداره می‌شود و اکنون ۱۸ ماه است که به جای رئیس سرپرست دارد.

حالا با همه این احوال بالاخره کمیته تعیین روسای دانشگاه‌های توانست در یک جلسه که با حضور وزیر بهداشت، وزیر علوم، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی و رئیس نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه‌ها برگزار شد، بالاخره بعد از مدت‌ها توانست تکلیف ۲۱ دانشگاه و یک دانشگاه علوم پزشکی را تعیین کند اما چشم‌ها به تعیین تکلیف دانشگاه‌های باقی مانده است تا معلوم شود بالاخره رئیس این دانشگاه‌ها چه کسی می‌شود؟

منبع: نسیم

The post ۱۳ دانشگاه همچنان بلاتکلیفند appeared first on عیارآنلاین.

عضویت در خبرنامه