پرداخت تسهیلات به بیش از ۴۰۰ شرکت دانش‌بنیان

به گزارش عیارآنلاین، سورنا ستاری ظهر امروز در حاشیه بازدید دبیر شورای عالی امنیت ملی از پارک علم و فن‌آوری پردیس در جمع خبرنگاران اظهار داشت: یکی از بحث‌های جدی معاونت علمی و فن‌آوری ریاست جمهوری، توسعه اقتصاد دانش‌بنیان است.

وی تصریح کرد: مشخص است که همه مسئولان کشور، همیشه از این حرکت حمایت می‌کنند و در این خصوص از دبیر شورای عالی امنیت ملی برای بازدید از این اقدامات دعوت کرده‌ایم؛ بحث جدی این بازدید، فرهنگ‌سازی عمومی است که امیدواریم از طریق شورای عالی امنیت ملی بتوانیم مصوبات خوبی در این بخش داشته باشیم.

معاون علمی و فن‌آوری رئیس‌جمهور ادامه داد: شورای عالی امنیت ملی مانند همیشه که پشتیبان ما بوده است، باز هم از فعالیت‌های علمی حمایت خواهد کرد و ما نیز آمادگی داریم هر کمکی را برای توسعه فرهنگ اقتصاد دانش‌بنیان در کشور بتوان انجام داد، دریغ نکنیم.ناناوری

ستاری در خصوص مشکلاتی که پارک‌های فن‌آوری در فضا و منابع با آن درگیر هستند و اقدامات صورت گرفته در این ارتباط گفت: بیشتر از منابع، بحث اکوسیستم مطرح است که باید در بخش خصوصی شکل گیرد؛ سیستم اصلی اقتصاد دانش‌بنیان، دولتی نیست و در این خصوص نگران منابع دولتی نیستیم؛ اما خوشبختانه اعتبارات خوبی در دولت در قالب وام و دریافت تسهیلات بانکی کم‌بهره در صندوق نوآوری و شکوفایی در نظر گرفته شده و این قدم بزرگی برای شرکت‌های خصوصی است که در این فضاها فعالیت می‌کنند.

معاون علمی و فن‌آوری رئیس‌جمهور در خصوص دولتی بودن پارک‌های علم و فن‌آوری و برنامه‌های این معاونت برای خصوصی‌شدن پارک‌های فن‌آوری نیز گفت: از پارک‌های خصوصی حمایت می‌کنیم؛ اگر بتوانیم به‌خوبی فرهنگ‌سازی کنیم، شرکت‌های خصوصی در چندین مورد اعلام آمادگی کردند که حاضر به احداث پارک فن‌آوری هستند و این امر در جهت پیشرفت اقتصاد دانش‌بنیان تأثیرگذار خواهد بود.

ستاری در خصوص مشکلات ارائه محصولات این شرکت‌ها اظهار داشت: فروش محصولات و بازار شرکت‌ها جزو موارد اصلی معاونت علمی و فن‌آوری رئیس‌جمهور است و پیگیر این بحث نیز هستیم؛ اما این شرکت است که باید محصول خود را به فروش برساند و این بخشی از تجاری‌سازی است که باید اتفاق بیفتد.

وی تصریح کرد: در این راه، ما نیز باید کمک کنیم و در حال حاضر در صندوق نوآوری لیزینگ می‌دهیم و در نمایشگاه‌ها مانند نمایشگاه تجهیزات ساخت داخل درصدی یارانه پرداخت می‌شود و این موارد برای شرکت‌ها کمک است؛ ولی قطعاً باید خودشان بازار را بسازند.

معاون علمی و فن‌آوری رئیس‌جمهور در خصوص دریافت وام توسط شرکت‌ها از بانک‌ها و مشکلاتی که در این خصوص پیش می‌آید، اظهار کرد: باید دانست چرا شرکت‌ها برای دریافت وام به بانک‌ها مراجعه می‌کنند؛ بحث ابتدایی این است که شرکت‌های دانش‌بنیان خود را ثبت کنند، سپس به صندوق نوآوری مراجعه و تسهیلات دریافت کنند و امروز آماری را که از این صندوق گرفته‌ایم،نشان می‌دهد بیش از ۴۰۰ شرکت دانش‌بنیان تاکنون از این صندوق تسهیلات دریافت کرده‌اند.

ستاری افزود: صندوق نوآوری و شکوفایی ایجاد شده که اینگونه شرکت‌ها و جوانان را درک کند و بانک‌ها با توجه به پیشینه نفتی که ما در اقتصادمان داریم، شاید نتوانند این کار را انجام دهند ولی این صندوق می‌تواند تسهیلات را در اختیار شرکت‌ها قرار دهد.

منبع: فارس

The post پرداخت تسهیلات به بیش از ۴۰۰ شرکت دانش‌بنیان appeared first on عیارآنلاین.

عضویت در خبرنامه