پاسخ وزیر ارتباطات به دبیر شورای عالی فضای مجازی

به گزارش عیارآنلاین، محمود واعظی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در پاسخ به مشکلات به وجود آمده بین شرکت مخابرات ایران و وزارت ارتباطات بر سر افزایش تعرفه تلفن ثابت اظهار کرد: مخابرات ایران هرگونه تغییر تعرفه برای تلفن ثابت را باید به سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی ارائه دهند و نباید اینگونه باشد که در رسانه‌ها به این کار اقدام کند.
وی در ارتباط با اینکه اکنون شرکت مخابرات ایران دچار مشکل شده و توان مدیریت آنها را ندارد، از این جهت درخواست افزایش تعرفه تلفن ثابت را داشته است، گفت: ما قطعا به شرکت مخابرات ایران کمک می‌کنیم چرا که باید روی پای خود بماند و نباید اینگونه باشد که گمان کنیم اگر این شرکت خصوصی شده باید آن را به حال خود رها کنیم چرا که بخش حاکمیتی آن باید دنبال شود. البته کمک به این شرکت نیز به معنی افزایش تعرفه‌ها نیست و باید به شکل چند بعدی به آن نگاه شود.
وزیر ارتباطات در پاسخ به این سوال که آیا پروانه اپراتور چهارم (شرکت ایرانیان نت) قرار است تعلیق شود؟ گفت: نه صحبتی در این زمینه نداریم و هنوز این اپراتور فرصت فعالیت دارد کما اینکه در ۷ استان نیز کار خود را شروع کرده است.
واعظی در پاسخ به سوال خبرنگار تسنیم مبنی بر اینکه اصلاح اساسنامه شرکت پست جمهوری اسلامی ایران و تعیین چارچوب پروانه اپراتور دوم پستی به کجا رسید؟ گفت: در کمیسیون‌های مختلف مجلس شورای اسلامی کارهای مربوط به این موضوع انجام شده و منتظر طرح در صحن علنی هستیم.
وی در ارتباط با پروانه اپراتور دوم پست نیز اظهار داشت: برخی دوستان می‌گویند به محض اینکه تعیین تکلیف پروانه اپراتور دوم صورت گرفت شرایط مزایده را اعلام می‌کنیم اما با توجه به اینکه امسال سال آخر فعالیت مجلس است و احتمال بررسی موضوعات با اولویت هم وجود دارد، گمان می‌کنیم بتوانیم این کار را به سرانجام برسانیم.
وزیر ارتباطات در پاسخ به سوال دیگر تسنیم که رئیس شورای عالی فضای مجازی طی صحبت‌های اخیر خود کمیسیون عالی تنظیم مقررات مرکز ملی فضای مجازی را حاکم بر رگولاتوری وزارت ارتباطات دانسته و حتی عنوان کرده فعالیت‌های رگولاتوری باید به تایید کمیسیون عالی تنظیم مقررات این مرکز برسد، آیا رویه‌ای تعریف شده و قابل انجام است؟ گفت: هر موضوعی در شورای عالی فضای مجازی که به تایید برسد، اشرافیت بر تمامی موضوعات خواهد داشت و ما مکلف به اجرای دستورالعمل‌های آن هستیم اما اینکه کمیته‌ای موضوع را مطرح و این طور عنوان کند که باید مطابق آن عمل کنیم به هیچ عنوان این‌طور نیست و مصوبات آن اشرافیت نخواهد داشت.
واعظی افزود: اگر قرار است کمیسیون عالی تنظیم مقررات مرکز ملی فضای مجازی فعالیت‌های رگولاتوری را انجام دهد باید در جلسات شورای عالی فضای مجازی مطرح و تصویب شود.
وی در پاسخ به این سوال که ظاهرا گزارشی از شبکه ملی اطلاعات همچنان به شورای عالی فضای مجازی ارائه نداده‌اید و همین موجب شده تا دبیر این شورا ۵ نامه را به شما بزند و نامه‌ای هم برای ریاست جمهوری ارسال کند، آیا بنایی برای ارائه گزارش در ارتباط با شبکه ملی اطلاعات ندارید؟‌ گفت: ما گزارش مربوط به شبکه ملی اطلاعات را به شورا داده‌ایم اما اینکه گفته می‌شود در حد یک پاورپوینت بوده را درک نمی‌کنم زیرا اگر ۵۰۰ صفحه گزارش را به شکل مکتوب نیز به آنها می‌دادیم می‌گفتند گزارش شبکه ملی اطلاعات تنها ۵۰۰ کاغذ بوده است.
وزیر ارتباطات افزود: اینکه گفته می‌شود یک نامه‌ نیز به رئیس‌جمهور داده‌اند، خب داده‌اند؛ ما در حال توسعه موضوعات مربوط به این پروژه هستیم اما نه بنده و نه معاونانم قصد نداریم در ارتباط با حرفی که ممکن است یک نفر بزند، اظهارنظر کنیم.
واعظی در ارتباط با اینکه وعده ایجاد ۱۰۰ هزار شغل حوزه آی‌تی‌سی را داده بودید، آیا چنین وعده‌ای محقق خواهد شد، گفت: نهضت تولید محتوا از سال گذشته شروع شده و همین که به کسانی که دانشجو هستند از لحاظ فنی کمک خواهیم کرد.
وی افزود: امسال نسل‌های سوم و چهارم ارتباطی را در سراسر کشور تا پایان سال توسعه می‌دهیم، و ما با توجه به اینکه پروانه‌های جدیدی را در حوزه‌های ثابت، سیار و پرتاورهای مجازی خواهیم داشت قطعا به این وعده عمل می‌پوشانیم.

منبع: آی‌تی‌آنالایز

The post پاسخ وزیر ارتباطات به دبیر شورای عالی فضای مجازی appeared first on عیارآنلاین.

عضویت در خبرنامه