به گزارش عیارآنلاین، اسماعیل قادری فر، مدیرکل تجاریسازی معاونت علمی نهاد ریاست جمهوری، در حاشیه نمایشگاه inotex2015 موضوع کسبوکار شرکتهای دانشبنیان با نگاه به بازارهای منطقه ای و بینالمللی در رویکرد تحریک تقاضا را یکی از موضوعات مهمی بیان کرد که باید بهصورت جدی به دنبال آن بود.
وی گفت: یکی از الزامات نفوذ و رسوخ محصولات دانشبنیان در بازار، تعامل با کشورهای منطقه و کشورهای بینالمللی است تا میدان را برای عرصه فعالیت شرکتهای دانشبنیان باز کنیم تا بتوانند توانمندیهای کسب و کارانه خودشان را در عرصه جهانی عرضه کنند.
قادری فر در ادامه توضیح داد: باید در خلال تبادل فناوری که بین شرکتهای دانشبنیان ایرانی و شرکتهای دانشبنیان خارجی اتفاق میافتد، دانش ضمنی و موضوع انتقال دانش فنی هم به نوعی شکل بگیرد تا ما بتوانیم با توسعه کسبوکار در بازار بینالمللی، هم سهم بازار را برای شرکتهای دانشبنیان افزایش دهیم و هم بتوانیم با آخرین دستاوردهای فناورانهای که چه در داخل از آن بهرهمند هستیم و چه در کشورهای دیگر وجود دارد آشنا شویم و این دستاوردها را همافزا کنیم.
وی بیان کرد: نمایشگاه نوآوری و فناوری «اینوتکس»، هم دومین تجربه مطلوب خود را سپری میکند و هم یک مدل موفق برای تبادل فناوری شرکتهای دانشبنیان ایرانی و شرکتهای بینالمللی خارجی محسوب میشود.
مدیرکل تجاریسازی معاونت علمی نهاد ریاست جمهوری، گفت: ما باید با توجه به حضور فناورانی که از کشورهای خارجی در این نمایشگاه حضور دارند و پنلها و نشستهایی که وجود دارد، زمینهسازی لازم را برای اکتساب فناوری بیش از پیش فراهم کنیم.
وی افزود: جایی که ما میتوانیم انتقالدهنده دانش فنی باشیم، باید خود را نشان داده و محصولاتمان را عرضه کنیم. در مواردی هم نیاز انتقال تجربه و تکنولوژی را از خارج داریم که از این فرصتها نیز باید استفاده کرد.
قادری فر، نمایشگاه اینوتکس را یک لابی فناورانه عنوان کرد و گفت: این نمایشگاه فرصتی است تا اصحاب علم و فناوری و فعالان شرکتهای دانشبنیان در نقاط مختلف دنیا، با استفاده از نشستها، گفتوگوها و مباحثی که در خلال نمایشگاه بین شرکتهای دانشبنیان صورت میگیرد، ظرفیت های خود را کشف کنند.
وی ادامه داد: به این صورت می توان به هدف اصلی برگزاری نمایشگاه نوآوری و فناوری که بازار سازی کمی و کیفی محصولات دانش بنیان است، دست پیدا کرد.
دومین نمایشگاه بین المللی نوآوری و فناوری inotex2015 با حضور شرکتهایی از ۱۵ کشور خارجی، ۱۹ تا ۲۲ خردادماه سال جاری، به همت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و توسط پارک فناوری پردیس معاونت علمی در سالنهای ۴۴ و خلیج فارس محل دایمی نمایشگاههای بینالمللی تهران برپا خواهد بود.
منبع: معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری
The post «اینوتکس» یک لابی فناورانه است appeared first on عیارآنلاین.