امسال تجهیزات آزمایشگاهی ساخت داخل توانمندی صنعتی‌شدن دارند

دکتر علی وطنی، معاون توسعه فناوری معاونت علمی، با حضور در سومین نمایشگاه تجهیزات و مواد آزمایشگاهی ساخت ایران، در باره تجهیزات و محصولات حاضر در این نمایشگاه اظهار کرد: شرکت‌های دانش‌بنیانی که محصولات و تجهیزاتی را برای ارائه در این نمایشگاه در مقیاس آزمایشگاهی ساخته و به دانش فنی آن دست یافته‌اند، توانمندی و قابلیت این را دارند که در مقیاس بزرگ‌تر و به‌ویژه در مقیاس‌های صنعتی، تولید محصولات یا تجهیزات داشته باشند.

وی در ادامه بیان کرد: ما از تمامی صاحبان صنایع دعوت می‌کنیم تا با محصولات محققان و شرکت‌های دانش‌بنیان آشنا شده و از ظرفیت‌های علمی آنان استفاده کنند تا در ادامه شاهد واردات دستگاه‌ها و تجهیزاتی که در داخل کشور به صورت استاندارد ساخته شده‌اند نباشیم.
وطنی با اشاره به این‌که این نمایشگاه فرصتی است برای متمرکز کردن تمامی تجهیزات ساخته شده داخلی، خاطر نشان کرد: تمام محصولات و تجهیزات ارائه شده در این نمایشگاه، توسط معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری کارشناسی و ارزیابی شده است؛ بنابراین تمامی آن‌ها از استانداردهای لازم برخوردارند.
وی همچنین گفت: دانشگاهیان و محققانی که از تهران یا سایر استان‌ها و شهرستان‌ها در این نمایشگاه حضور دارند، می‌توانند به صورت متمرکز این محصولات را ببینند و خریداران، مصرف کنندگان و بهره برداران نیز با اطمینان بیشتری این محصولات و تجهیزات را خریداری کنند.
معاون توسعه فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، با اشاره به این‌که تعداد شرکت‌ها و تجهیزات سومین دوره «نمایشگاه تجهیزات و مواد آزمایشگاهی ساخت ایران» دو برابر شده است، گفت: بخش خصوصی اگر مشتری و بازار خوبی را در این‌گونه نمایشگاه‌ها نداشته باشد، هیچ‌گاه حضور پیدا نخواهد کرد.
وی افزود: با توجه به این که تولیدکنندگان حاضر در این نمایشگاه خود دانشگاهی بوده و مصرف‌کنندگان نیز دانشگاهیان و محققان هستند، در نتیجه سطح محصولات تولید این شرکت‌ها الزاما باید از استانداردهای بالایی برخوردار باشد.
وطنی در ادامه تصریح کرد: سقف حمایت‌های معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در این دوره از نمایشگاه نسبت به سال گذشته ۱۰ درصد افزایش یافته و از ۴۰ درصد به ۵۰ درصد رسیده است.
وی با اشاره به این‌که این افزایش سقف حمایت در مورد شرکت‌های دانش بنیان است، گفت: اگر دانشگاهی عضو شبکه ملی فناوری آزمایشگاهی باشد، می‌تواند از این تسهیلات استفاده کند و ۱۰ درصد نسبت به سایر دانشگاه‌ها تسهیلات بیشتری دریافت کند.
معاون توسعه فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، همچنین بیان کرد: دانشگاه‌هایی که عضو شبکه آزمایشگاه‌های فناوری هستند، می توانند علاوه بر ۴۰ درصد یادشده، ۱۰ درصد بیشتر تسهیلات دریافت کنند.
سومین دوره «نمایشگاه تجهیزات و مواد آزمایشگاهی ساخت ایران» به همت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از چهارم تا هفتم اردیبهشت‌ماه در نمایشگاه بین المللی تهران برپاست.

منبع: معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری

The post امسال تجهیزات آزمایشگاهی ساخت داخل توانمندی صنعتی‌شدن دارند appeared first on عیارآنلاین.

عضویت در خبرنامه