به گزارش عیارآنلاین، دکتر سیدمحمد صاحبکار دبیر کارگروه ارزیابی شرکتهای دانشبنیان درباره این خبر اظهار کرد: یکی از معیارهای ارزیابی شرکتهای متقاضی، ارایه اظهارنامه مالیاتی است که شرکتها در صورت نداشتن اظهارنامه، نمیتوانند از مزایای قانون حمایت از شرکتهای دانشبنیان استفاده کنند.
وی افزود: فعلاً برای شرکتهای نوپا که در (۳) سال اول فعالیت خود هستند، معیار اظهارنامه مالیاتی بررسی نمیشود. اما اگر شرکتی قبلاً به عنوان شرکت نوپا تائید شده است، برای تمدید مجوّز استفاده از مزایای قانون، داشتن اظهارنامه مالیاتی ضروری است.
صاحبکار همچنین گفت: برخی از مدیران شرکتها، تمام توجه خود را به پیگیری موضوعات فنی شرکت معطوف میکنند، در صورتی که اهمیت موضوعات حسابداری و مالی و مالیاتی بیشتر است و شرکتهایی در فضای کسب و کار موفق میشوند که از توانمندی لازم در زمینه حسابداری و مالی و مالیاتی برخوردار باشند.
دبیر کارگروه ارزیابی شرکتهای دانشبنیان با اشاره به لزوم نگاه جامع به مسایل شرکتها گفت: بسیاری از شرکتهایی که دارای ایدههای فناورانه جذابی بودند، بدلیل عدم توجه به مسایل حسابداری و مالی و مالیاتی با شکست مواجه شدهاند. لذا کارگروه ارزیابی شرکتهای دانشبنیان تصمیم گرفته است که داشتن دفاتر مالی و داشتن اظهارنامه مالیاتی را جزو شروط اصلی استفاده از مزایای قانون قرار دهد تا توجه شرکتها به این موضوع جلب شود.
سرپرست امور شرکتها و موسسات دانشبنیان معاونت علمی در ادامه بیان کرد: برخی شرکتها ممکن است در سال مالی ۱۳۹۳، درآمد و فروش نداشته باشند که میتوانند اظهارنامه مالیاتی خود را با ذکر عدم فروش به سازمان امور مالیاتی ارایه نمایند و در صورتی که در حسابهای شرکت، «ضرر» نشان داده شود، میتواند با سود سالهای بعد، متعادل شود و در مجموع باعث کاهش مالیات پرداختی شرکت میشود.
صاحبکار با بیان اینکه همه شرکتها میتوانند تا پایان تیرماه ۱۳۹۴، اظهارنامه مربوط به سال مالی ۱۳۹۳ را تنظیم و به سازمان امور مالیاتی ارایه دهند، ابراز کرد: البته تنظیم دفاتر باید به دقت انجام شود و فاکتورهای هزینه شرکت بصورت دقیق و کامل جمعبندی شود تا جزو هزینههای قابل قبول مالیاتی محسوب شود که در این زمینه شرکتها میتوانند از مشاوران مالیاتی استفاده کنند.
منبع: معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری
The post الزام شرکتهای دانشبنیان به ارایه اظهارنامه مالیاتی appeared first on عیارآنلاین.